Amma skönare i fåtölj

För den som ammar handlar spädbarnstiden mycket om att just amma. Räknar man ihop den tid man ägnar åt att amma på ett dygn så inser man att det kanske inte är så konstigt att man har ont i axlarna och att ryggen är stel. Många har nämligen svårt att hitta bekväma ställningar för att amma. Det allra bästa är en lagom mjuk fåtölj som har rätt stöd och som har en lagom lutning för ryggen – gärna kombinerat med med amningskudde.

Det finns så kallade amningsfåtöljer som är skapade just för att amma i, men dessa är ofta väldigt dyra. Ofta går det lika bra med en helt vanlig fåtölj så länge man hittar en med rätt förutsättningar. Vad som är rätt förutsättningar kan förstås skilja lite från kvinna till kvinna, så det allra bästa är att man provsitter olika fåtöljer och känner sig fram. En amningsfåtölj är förstås också ett väldigt bra redskap för pappa att flaskmata i!

På Lifebyme hittar du några olika fåtöljer som vi kallar amningsfåtöljer. De kostar inte skjortan och de är väldigt snygga! Dessutom har vi flera olika amningskuddar i olika storlekar att välja på. Du är varmt välkommen att komma in och prova våra amningsfåtöljer i butiken, och med prova menar vi förstås att du mer än gärna får komma in och amma ditt barn i våra fåtöljer så att du verkligen får en chans att känna vad som känns bra. Det är ju en sak att prova en fåtölj i någon minut och en annan att faktiskt sitta där en längre stund med sitt barn. Välkommen till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *