Gör barnrummet roligare!

På Lifebyme hittar du inte bara kläder och inredning till barn. Vi har nämligen också ett litet sortiment av andra roliga saker, bland annat sådant som kan vara bra att ha när du ska måla om barnrummet! När barnet börjar komma in den åldern att det faktiskt uppfattar världen omkring sig så kan det vara en bra idé att göra barnrummet till ett kreativt rum med förutsättningar för lek och lärande. Hos oss hittar du bland annat schabloner och stämplar som kan hjälpa dig att måla olika former och figurer på väggarna.

Det bästa med att måla är ju att man när som helst kan måla om igen, och i takt med att barnet växer kan man måla nya saker som passar för den åldern som barnet befinner sig i. Ett barn som är på väg att lära sig bokstäverna kanske kan ha hela alfabetet på väggen. Vi har schabloner för varje bokstav, både stor och liten, så att du enkelt kan göra ett alfabet eller skriva ord. Det första barnet lär sig att läsa och skriva brukar vara sitt eget namn, så varför inte skriva barnets namn ovanför sängen.

Om barnet håller på att lära sig skriva kanske en bit av väggen kan målas med tavelfärg (”svarta tavlan-färg”) som man kan skriva och sudda med tavelkritor på. Att skriva och rita på väggen är ju alltid roligt! Tavelfärg hittar du hos, och vi hjälper dig gärna med fler tips på hur du kan piffa till och inreda barnrummet på ett roligt sätt. Varmt välkommen in i butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *