Hudvänliga smycken

Det är inte bara Lifebyme som verkligen bryr sig om dina barn, hur osannolikt det än kan låta, och vi har ingenting mot att rekommendera sunda tillverkare av olika saker för barn (och vuxna). Den här veckan tänkte vi skriva lite om Blomdahl Medical örhängen, örhängen som inte irriterar huden. Det är ett problem som drabbar fler personer än man först anar. Men det finns material som inte irriterar öronen och som därför lämpar sig speciellt väl för örhängen. Nu är det då viktigt att påpeka att det inte är hela örhänget som behöver tillverkas i dessa hudvänliga material, utan just den delen som så att säga sitter i örat.

Plast och titan
De material som vanligtvis används är plast (mer specifikt medicinsk plast) och titan. Båda dessa material är skonsamma mot öronen och det är många som kan vittna om att problem med irritation försvann när de bytta till örhängen i titan. Blomdahl Medical örhängen uppfyller dessa krav och för den som har problem med irritation från sina örhängen kan vi varmt rekommendera dem. Du hittar dem hos Blingits webbshop. Om du tror att hudvänliga örhängen innebär en kompromiss vad gäller utseendet så är det bara att gå in där och titta. Vi är helt säkra på att du kommer att bli överraskad av hur fina de är!

För lite större barn
Nu är målgruppen för Blomdahl Medical örhängen inte riktigt samma som för Lifebyme. Våra produkter riktar ju sig till lite yngre barn, där det nog är lite för tidigt att ta hål i öronen. Men även små barn växer ju upp och en dag så är de så pass stora att det inte längre går att säga ”nej” när de vill ta hål i öronen. Då kan det vara bra att veta att det finns fina hudvänliga örhängen där ute. Dessutom så blir det allt vanligare att riktigt unga barn får ta hål i öronen och då är det extra viktigt med hudvänliga örhängen, för att undvika problem. Flera av Blomdahl Medicals örhängen är också lite ”barnsliga” och passar fint till lite yngre barn. Gå in hos Blingit och kolla vetja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *