Mer inredning i barnrummet

Hos Lifebyme hittar du en hel massa saker till inredningen av barnets rum, och dessutom också en hel massa barnkläder. Men eftersom vår verksamhet är rätt så begränsad så kan vi inte erbjuda allting. Det har vi helt enkelt inte möjlighet till. Därför har vi inga problem med att tipsa om andra butiker där det går att handla bra saker till sina barn och det är precis vad vi tänkte göra den här gången. Det handlar om en nätbutik, www.chilli.se, som inte direkt fokuserar på barn utan på möbler och inredning i allmänhet. Men trots det kan man hos dem hitta en hel massa praktiska och spännande saker som passar till barn. Till exempel spännande utemöbler, vilket vi helt klart vet att många barn tycker är roligt. Så ta gärna en titt på Chillis olika utemöbler för att se om någonting passar er. Den här gången är det dock någonting annat vi tänkte ta upp: tavlor!

På väggarna i barnrummet

En fin kanin.

Riktigt gullig kanintavla!

Vad ska man egentligen ha på väggarna i barnets rum? Roliga affischer kanske? Javisst, det fungerar. Men varför inte i stället prova på några spännande tavlor? Hos Chilli hittar du många roliga och billiga tavlor med olika motiv, och vad vi skulle rekommendera till barnrummet är tavlor med djur. Till exempel en elefant är någonting som många barn tycker är roligt, eller varför inte den här gulliga tavlan med en kanin på? Det finns ättemycket att välja mellan och även om mycket mer passar till tonåringar och vuxna finns det flera tavlor som även mindre barn nog kan uppskatta mycket.

Ingenting är fel!
Nu så skulle vi vilja avsluta det här inlägget med en öppen fråga: Vad är det egentligen som ni sätter upp på väggarna i barnens rum? Är det mest planscher med Bamse och Pippi Långstrump och olika moderna tecknade figurer på? Eller försöker ni göra någonting lite annorlunda och speciellt? Om barnet är stort nog att ha en egen åsikt, hur pass mycket låter ni det bestämma? Det finns nog inga fel svar på de här frågorna, men vi skulle ändå vilja vet hur ni gör! Hör av er i kommentarsfältet och berätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *