Mer om barnsäkra vuxenmöbler

Barnvänliga vuxenmöbler är någonting som vi här på Lifebyme brinner för även om vi inte saluför sådana saker själva. Därför har vi inga problem med att rekommendera olika vuxenmöbler som vi tror är säkra för barn även om de säljs av andra än oss själva. Givetvis så finns det tonvis med möbelförsäljare där ute så vi kan inte rekommendera alla som förtjänar det. I stället väljer vi att just nu här rikta blickarna mot en av dem, Inside möbler, och speciellt då deras stora hörnsoffor. De har ett stort utbud av sådana, både billiga och dyra, och de har alla en sak gemensamt: risken för att en hörnsoffa ska välta om ett barn klänger i den är obefintlig, om nu inte barnet i fråga hittats i ett kraschlandat rymdskepp från planeten Krypton. Men i sådana fall har ni större problem…

Exempel 1: Palazzo soffa
En inte helt billig hörnsoffa, men en blick på den är tillräckligt för att man ska vilja ha den. Den är egentligen mer än bara en soffa som passar i hörn – den gör hörnet till ett mysområde där man kan mysa med sina barn. Den som har råd och plats bör absolut överväga att införskaffa den.

Exempel 2: Toronto U-soffa
Toronto U-soffa påminner en del om Palazzo soffa, men är betydligt billigare och, i ärlighetens namn, inte fullt så bra. Men för det låga priset så är det en extremt prisvärd hörnsoffa som passar både barn och vuxna. Budgetalternativet för den som inte är rik som krösus. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *