Nystart för bloggen

Det här med att blogga har stundtals fått stå åt sidan eftersom jag har så fullt upp med butiken och utvecklingen av webbshoppen (som tyvärr också har fått stå åt sidan då butiken har gått så bra och därmed tagit väldigt mycket av min tid). Nu när jag har anställt Maria som ska hjälpa mig i butiken kommer jag ha mer tid över att lägga på andra saker. Jag kommer förstås fortfarande att stå i butiken – det är det jag tycker är allra roligast – men det finns också så mycket annat kring att driva företag så jag måste helt enkelt ha lite avlastning för att orka med. Det har varit en otroligt rolig resa sedan jag startade upp butiken, och det har gått långt över förväntan måste jag säga. Jag är väldigt tacksam, men också ganska slutkörd. Så det var helt nödvändigt för mig att kunna lämna butiken ibland för att syssla med annat också.

Mina kunder vet bäst
En sak som jag ska lägga mer tid på nu är bloggen. Det har varit ett önskemål från mina kunder, er, att bloggen ska bli lite roligare, och när jag har frågat er vad ni vill läsa om (förutom vad som händer i butiken) så har svaren varit ganska eniga. Det ni vill läsa om är barnrelaterade saker i allmänhet, vilket bloggen också har varit ganska bra på tidigare (som till exempel barnvänliga vuxenmöbler, tygtips och annat), men också lite mer om mig och mina personliga tankar och åsikter. Jag är ju ganska duktig på att prata, som ni förmodligen vet om ni har träffat på mig i butiken, och det verkar tydligen som att jag säger en del vettiga saker ibland! 😉

Tips för mammafluffet
En del av er har uppmärksammat att jag har sett lite slankare ut på senaste tiden, och det stämmer att jag har tappat några kilon. Eller lite av ”mammafluffet” som jag kallar det. Min yngsta är sex år nu och det extra fluffet jag fick under den graviditeten ville liksom aldrig försvinna. Så för ett tag sedan bestämde jag mig för att göra ett ärligt försök att få väck lite av det, och här kommer då mitt första personliga tips i den ”nya” bloggen. Jag beställde nämligen pulver för fettförbränning från Vitapost.se och det fungerar verkligen! Det gäller ju förstås att man inte trycker i sig en massa godis och kakor samtidigt, men i kombination med att jag äter lite nyttigare och rör på mig lite mer så har jag faktiskt tappat en hel del fluff.

Vitapost har många olika produkter för fettförbränning och viktminskning, och det är ju inte alls säkert att det som fungerar för mig också fungerar för dig, men det som jag använder heter i alla fall Body Form och det är alltså pulver som blandas i vatten tre gånger om dagen. Använd som en del av en viktminskningsdiet och goda motionsvanor står det, och det är precis det jag gör. Så det är ett tips till er som liksom jag har lite extra runt midja och höfter som ni skulle kunna tänka er att vara utan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *