Om oss

Leksaker, kläder, inredning & mycker mer!Lifebyme är butiken för dig som vill göra medvetna val när du handlar kläder och inredning till ditt barn. Alla våra produkter håller hög kvalitet och vi har ett stort utbud av miljömärkt/ekologiskt!

OBS! Inom kort öppnar vi vår webbshop. Snart kan du med andra ord hitta våra produkter även på nätet, så håll ögonen öppna!

Några rader av butikens ägare

Jag som har startat butiken heter Miriam, och min tanke med Lifebyme var att skapa en butik som säljer sådant som jag själv skulle vilja köpa. Eftersom jag själv är mamma vet jag hur svårt det kan vara att göra bra val när man handlar till sitt barn. Det finns många larm om gifter i barnprodukter idag, och det kan vara svårt att veta vad som är bra och vad som är dåligt. Genom att skapa en butik som satsar på saker som är snälla mot människor och miljö och där en stor del av utbudet är miljömärkt/ekologiskt så blir det enklare för föräldrar att göra bra val när de handlar.

Förutom att produkterna ska ha ett hållbarhetstänk och även vara hållbara när det kommer till användning så tycker jag också att det är viktigt att det vi säljer är estetiskt tilltalande. Personligen är jag svag för retro både vad gäller kläder och inredning, så det finns en hel del sådant i butiken men även andra stilar. Vi har många kända märken och tanken är att vi ska ha en stor bredd i vårt sortiment så att alla ska kunna hitta något som passar. Lifebyme är en nystartad butik men jag har redan fått väldigt mycket positiv feedback från kunder. Jag strävar alltid efter att bli ännu bättre och hoppas att jag kan fortsätta att utveckla butiken och konceptet!

Här på sidan bloggar jag om vad som händer och sker i butiken. Här kan man bland annat få förhandsinfo om kommande erbjudanden och reor och se vad som är nytt i butiken, så det lönar sig att titta in ibland. Tillsammans med min personal vill jag hälsa dig varmt välkommen till min butik!