Valfrihet är nyckeln

Det är trevligt med valfrihet. I själva verket är det ju en av Lifebymes grundidéer, att kunna erbjuda alternativ och låta barn få sina egna speciella kläder och sin egna speciella inredning. Om vi får säga det själva så tycker vi att vi gör ett bra jobb med den saken. Men faktum är att vi är beroende av de material som finns tillgängliga. Om vi till exempel var begränsade till att använda bara en sorts tyg, och i en färg så skulle det vara en riktig utmaning att skapa variation. Eftersom vi använder så mycket tyg så är vi beroende av att kunna få tag på många sorters tyger, med olika färger och strukturer. Lyckligtvis har vi en källa som har just ett så stort utbud som vi behöver: det finns över 3000 tyger på Textilgallerian, och det är där vi skaffar de flesta tyger vi använder.

bilar-tygVariationen där är jättestor, med allt från enkla enfärgade tyger till tyg med färgrika och fantasieggande mönster. Vad sägs till exempel om det här tyget: Bilar blixten, med roligt bilmönster från filmen ”Bilar”. Visst passar det in i vilket barnrum som helst?

Ett annat tyg som vi använder och som är mycket populärt är: Rosa Disney-prinsessor-tyg. Visst, det är kanske lite klichéartat och uppenbart. Men samtidigt så är det också väldigt eftertraktat och vi vill ju att våra kunder ska vilja ha det vi säljer.

Det var bara två av de tyger som går att hitta hos textilgallerian. Två av över 3000. Vi får en hel massa inspiration bara av att kolla runt bland deras olika tyger. Mönstren och färgerna ger oss inspiration och lust att skapa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *