Inred barnrummet med personlig konst

Alla som någon gång har inrett ett barnrum vet att det är en mycket kreativ och spännande process för alla inblandade. Både föräldrar och barn får möjlighet att uttrycka sin personliga stil, där funktionalitet, inspiration, lekar och fantasi får blandas till en härlig röra. För att du ska bli nöjd med inredningen behöver du säkerställa att både dekorationer, färger och möbler passar barnets personlighet och ålder.

Något som har blivit populärt är att använda canvastavlor som en del av barnrummets inredning. Dessa tavlor kan pryda väggarna med färgglada motiv, illustrationer eller till och med barnets egna konstverk. På så sätt får du en personlig touch och kan enkelt byta ut tavlorna i takt med att barnets intressen förändras. Hos Poster Store hittar du mängder med vackra och roliga canvastavlor för barn i alla åldrar.

Välj rätt färger

Det finns mycket du kan göra med både färg och möbler i barnets rum. Färgvalet är oftast viktigare än man kan tro, eftersom de ligger till grund för hela känslan i rummet. Vi rekommenderar glada och ljusa färger, för att på så sätt bidra till en mer lekfull och behaglig atmosfär. Se dock till att du inte blandar på för mycket, eftersom färgerna bör samspela med varandra för en harmonisk miljö och enhetlig känsla.